Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
En lækker wokret med masser af grøntsager, æg, ris og peanuts på toppen. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramris
- 1 stkløg
- 1 fedhvidløg
- 0.5 stkspidskål
- 250 gramgulerødder
- 150 grambønnespirer
- 4 stkæg
- 0.5 spskkarry
- 3 spsksoya
- 3 spskfiskesauce
- 100 grampeanuts
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Kog risene efter anvisningen på pakken.2
Pil skrællen af løg og hvidløg. Skær løget i tynde både og hak hvidløget fint.3
Snit spidskålen fint - brug evt. et mandolinjern. Skræl gulerødderne og riv dem på den grove side af et rivejern. Skyl bønnespirerne.4
Varm en wok op med olivenolie. Slå æggene ud i wokken og rør det sammen til røræg. Stil æggene til siden.5
Kom lidt mere olie i wokken og svits karry, løg og hvidløg. Tilsæt spidskål, gulerødder og bønnespirer. Tilsæt soya og fiskesauce. Vend til sidst røræg og ris i retten.6
Server risretten med peanuts på toppen og friske krydderurter, hvis du har dem på lager. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme vand, ris og salt i en gryde.
Ekstra smag: Tilsæt friskhakket chili.