Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
En simpel ret med ovnstegte kartoffeltern vendt med en færdig grøntsagsblanding. Stegt på panden med soja og spejlæg på toppen. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 650 gramkartofler
- 500 gramfrossen grøntsagsblanding
- 2 spsksoya
- 4 stkæg
- ketchup
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.2
Skyl og skrub kartoflerne og skær dem i små tern. Kom kartoflerne i et ovnfast fad og vend dem med olivenolie, salt og peber og bag kartoflerne i ovnen i ca. 25 min.3
Varm en dyb pande op med olivenolie og tilsæt grøntsagsblandingen. Steg grøntsagerne godt af og tilsæt soya.4
Varm en pande op med olivenolie og slå æggene ud. Krydr med salt og peber og steg dem til spejlæg.5
Vend kartoffelternene sammen med grøntsagsblandingen eller server hver for sig med spejlæg på toppen og ketchup som tilbehør. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle kartoflerne.
Ekstra smag: Top med friskhakket krydderier - f.eks. persille.