Fiskedeller med grove fritter og coleslaw

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1000 grambagekartofler
  • 200 gramfrosne ærter
  • 0.5 stkspidskål
  • 0.5 stkagurk
  • 1 pottedild
  • 2.5 dlcreme fraiche 18%
  • 2 spskmayonnaise
  • 1 spsksød sennep
  • 1 stkcitron
  • 400 gramfiskefars
  •  rapsolie
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Fiskedeller med grove fritter og coleslaw

I samarbejde med

4.0, Mambeno-favorit!

En dejlig forårsret med fiskedeller, en hjemmelavet coleslaw med spidskål, agurk, ærter og masser af dild serveret med grove fritter skåret af bagekartofler. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 1000 grambagekartofler
  • 200 gramfrosne ærter
  • 0.5 stkspidskål
  • 0.5 stkagurk
  • 1 pottedild
  • 2.5 dlcreme fraiche 18%
  • 2 spskmayonnaise
  • 1 spsksød sennep
  • 1 stkcitron
  • 400 gramfiskefars
  •  rapsolie
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir
  •  olivenolie

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 210 grader varmluft.

2. Skyl og skrub kartoflerne og skær dem til grove fritter. Kom fritterne på en bageplade beklædt med bagepapir og vend dem med olivenolie, salt og peber. Bag de grove fritter i ovnen i ca. 25 min.

3. Overhæld ærterne med kogende vand. Snit spidskålen fint - brug evt. et mandolinjern. Skyl agurken og skær den ud efter eget ønske. Hak dilden fint.

4. Rør creme fraiche, mayonnaise og sød sennep sammen i en skål og smag til med salt, peber og citronsaft. Vend dressingen sammen med grøntsagerne.

5. Varm en pande op med rapsolie og form fiskedellerne med en ske. Steg fiskedellerne på begge sider til de er sprøde og gyldne.

6. Server de lune fiskedeller sammen med grove fritter og coleslaw. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn røre dressingen sammen.

Ekstra smag: Riv lidt skyllet citronskal i coleslawen.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre