Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
35 min
0 min
En lækker klassiker! Svinekoteletter i fad med porre, gulerødder, hakkede tomater og madlavningsfløde. Serveret med ris og bønner. Vælg gerne fuldkorns ris men vær opmærksom på længere kogetid. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramris
- 250 gramgulerødder
- 1 stkporre
- 500 gramkoteletter
- 1 spskkarry
- 1 spskpaprika
- 1 dåsehakkede tomater
- 2.5 dlcremefine 15%
- 450 gramfrosne bønner
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 180 grader og kog risene efter anvisningen på posen.2
Skræl gulerødderne og skær dem i tynde skiver. Rens porren for jord, vask den grundigt og snit den fint.3
Krydr koteletterne med salt og peber. Varm en pande op med olivenolie og steg koteletterne ca. 1 min. på hver side. Læg dem i et ovnfast fad og stil dem til siden.4
Kom lidt ekstra olivenolie på panden og svits karry, paprika, gulerødder og porre. Tilsæt hakkede tomater og cremefine og lad det simre i ca. 5 min. Smag til med salt og peber.5
Hæld sovsen over koteletterne og sæt fadet i ovnen i ca. 15 min.6
Kog bønnerne i let saltet vand i ca. 5 min.7
Server koteletter i fad med dampende varme ris og bønner som tilbehør. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme vand, ris og salt i en gryde.
Ekstra smag: Top med friskhakket persille.