Lækker gullasch med stegte ris og hurtig salat - dag to

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Lækker gullasch med stegte ris og hurtig salat - dag to

I samarbejde med

Super hurtig aftensmad hvor vi bruger resterne fra gårsdagens gullasch. Du skal blot varme gullaschen, stege risene med æg og blande en hurtig coleslaw. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

Fremgangsmåde

1. Steg risene i lidt olie. Pisk æggene sammen, tilsæt dem til risene på panden og rør godt rundt, så de fordeler sig og æggene stivner.

2. Opvarm resterne fra gårsdagens gullasch i en gryde eller i mikroovnen. Sørg for at varme retten grundigt igennem.

3. Bland den færdige coleslaw med dressingen og smag til med citronsaft, salt og peber.

4. Server gullaschen med ris og coleslaw. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at blande salaten.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre