Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
Super hurtig aftensmad hvor vi bruger resterne fra gårsdagens gullasch. Du skal blot varme gullaschen, stege risene med æg og blande en hurtig coleslaw. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- kolde kogte ris
- 4 stkæg
- rester fra gullasch
- 350 gramfærdig coleslaw
- 1 stkøkologisk citron
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Steg risene i lidt olie. Pisk æggene sammen, tilsæt dem til risene på panden og rør godt rundt, så de fordeler sig og æggene stivner.2
Opvarm resterne fra gårsdagens gullasch i en gryde eller i mikroovnen. Sørg for at varme retten grundigt igennem.3
Bland den færdige coleslaw med dressingen og smag til med citronsaft, salt og peber.4
Server gullaschen med ris og coleslaw. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at blande salaten.