Max 15 min.: Frikadellesandwich med agurk og syltede rødløg

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 400 gramfærdige kalkun- og kyllingefrikadeller
  • 400 gramgulerødder
  • 30 gramsalatmix
  • 0.5 stkagurk
  • 6 stkJavisst pågen
  •  syltede rødløg
  •  mayonnaise
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Max 15 min.: Frikadellesandwich med agurk og syltede rødløg

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

En hurtig og simpel frikadellesandwich med færdigstegte frikadeller, salat, revet gulerod, agurk, syltede rødløg og mayonnaise. Serveres med gulerodsstave som tilbehør. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 400 gramfærdige kalkun- og kyllingefrikadeller
  • 400 gramgulerødder
  • 30 gramsalatmix
  • 0.5 stkagurk
  • 6 stkJavisst pågen
  •  syltede rødløg
  •  mayonnaise
  •  olivenolie

Fremgangsmåde

1. Lun frikadellerne på en pande med lidt olie eller server dem kolde.

2. Skræl gulerødderne og skyl salaten. Riv den ene af gulerødderne på den grove side af et rivejern og vend sammen med salaten. Skær de andre gulerødder i stave.

3. Skyl agurken og skær den i skiver.

4. Lun sandwichbrødene på en brødrister eller server dem kolde.

5. Stil alle ingredienserne på bordet og lad hele familien bygge deres egen frikadellesandwich. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn dække et fint bord.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre