Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
30 min
Ventetid
0 min
Her serverer vi en vegetarisk nudelret med pak choi, gulerødder, champignoner, østerssauce og cashewnødder på toppen. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 200 gramnudler
- 1 stkløg
- 2 fedhvidløg
- 300 gramgulerødder
- 300 grampak choi
- 200 gramskiveskårne champignon
- 1 dløsterssauce
- 1 dlvand
- 45 gramcashewnødder
- sesamolie
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog nudlerne efter anvisningen på pakken og vend dem herefter med lidt sesamolie.2
Pil skrællen af løg og hvidløg og skræl gulerødderne. Skær løget i tynde både, hak hvidløgene fint, skær gulerødderne i tynde skiver og skær pak choien i tynde både.3
Varm en wok eller en dyb pande op med lidt olivenolie og svits løg, hvidløg og gulerødder. Tilsæt champignoner og pak choi og lad dem stege med i ca. 5 minutter under omrøring.4
Rør østerssauce og vand sammen og vend det i wokretten. Lad det simre et par minutter, til grøntsagerne er gennemvarme - men stadig har bid.5
Server den vegetariske nudelret med cashewnødder på toppen. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn pille skrællen af løgene og hvidløgene.
Ekstra smag: Top med limesaft og soya.