Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
Red goddess salat er en simpel rød salat med spidskål, radiser, rødbeder og agurk. Smagen kommer særligt fra den blendede dressing med rødbede, persille og cashewnødder. Server den med sprøde tortillachips. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 1 stkfrisk rødbede
- 3 stkradiser
- 0.25 stkagurk
- 0.5 stkspidskål
- 1 pottepersille
- 20 gramcashewnødder
- 0.5 stkcitron
- 1 fedhvidløg
- 0.25 spskfint salt
- 0.5 dlrapsolie
- 50 gramtortillachips
Fremgangsmåde
1
Start med at skrælle rødbeden og skylle radiser, agurk og spidskål. Fjern stokken fra spidskålen og smid den ud. Hak spidskålen i små stykker.2
Riv rødbeden på den grove side af et rivejern. Brug den ene halvdel i salaten og gem den anden halvdel til dressingen. Skær radiserne i små stykker.3
Og så til dressingen. Kom resten af de revne rødbeder, persille, cashewnødder, saften fra citronen, hvidløg, salt og olie i en høj skål. Blend det hele sammen med en stavblender, til du har en ensartet dressing.4
Bland dressingen med salaten.5
Anret salaten på et fad og læg tortillachipsene rundt i kanten. Så må der guffes. Velbekomme!