Kyllingelår med sprøde ovnkartofler og salat

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 825 grambarbeque kyllingelår
  • 900 grambagekartofler
  • 50 grammandler
  • 2 stkæbler
  • 200 gramrevne rødbeder
  • 1 pottepersille
  •  dressing efter eget valg
  •  salt
  •  peber
  •  ketchup
  •  mayonnaise
  •  olivenolie
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Kyllingelår med sprøde ovnkartofler og salat

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

Her står den på lækre kyllingelår med barbeque, som vi serverer med sprøde ovnkartofler, dyppelse og rødebedesalat med æbler og mandler. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 825 grambarbeque kyllingelår
  • 900 grambagekartofler
  • 50 grammandler
  • 2 stkæbler
  • 200 gramrevne rødbeder
  • 1 pottepersille
  •  dressing efter eget valg
  •  salt
  •  peber
  •  ketchup
  •  mayonnaise
  •  olivenolie
  •  bagepapir

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 220 grader varmluft.

2. Læg kyllingelårene i et ovnfast fad og krydr med salt og peber. Bag lårene i ovnen i ca. 30-40 minutter til de er gennemstegte.

3. Skrub kartoflerne og skær dem i tynde både. Vend dem i lidt olie på en bageplade beklædt med bagepapir. Krydr med salt og bag dem i ca. 25 minutter.

4. Rist mandlerne på en tør pande til de er brune. Lad dem køle af på en tallerken og hak dem groft.

5. Skyl æblerne og skær dem i tern. Hak persillen fint. Bland rødbedestrimlerne sammen med de hakkede mandler, persillen og æblerne. Top eller vend med en valgfri dressing.

6. Server de lækre kyllingelår med sprøde kartofler, rødbedesalat, mayo og ketchup. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære kartoflerne i både.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre