Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
20 min
Ventetid
20 min
Her står den på lækre kyllingelår med barbeque, som vi serverer med sprøde ovnkartofler, dyppelse og rødebedesalat med æbler og mandler. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 825 grambarbeque kyllingelår
- 900 grambagekartofler
- 50 grammandler
- 2 stkæbler
- 200 gramrevne rødbeder
- 1 pottepersille
- dressing efter eget valg
- salt
- peber
- ketchup
- mayonnaise
- olivenolie
- bagepapir
Fremgangsmåde
1
Opvarm ovnen til 220 grader varmluft.2
Læg kyllingelårene i et ovnfast fad og krydr med salt og peber. Bag lårene i ovnen i ca. 30-40 minutter til de er gennemstegte.3
Skrub kartoflerne og skær dem i tynde både. Vend dem i lidt olie på en bageplade beklædt med bagepapir. Krydr med salt og bag dem i ca. 25 minutter.4
Rist mandlerne på en tør pande til de er brune. Lad dem køle af på en tallerken og hak dem groft.5
Skyl æblerne og skær dem i tern. Hak persillen fint. Bland rødbedestrimlerne sammen med de hakkede mandler, persillen og æblerne. Top eller vend med en valgfri dressing.6
Server de lækre kyllingelår med sprøde kartofler, rødbedesalat, mayo og ketchup. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære kartoflerne i både.