Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
10 min
30 min
Dette er opskriften på vores super lækre paprikagryde med kylling, cocktailpølser og hele balladen - på dag to. Og den slags sammenkogte retter smager bare om muligt endnu bedre på andendagen, så glæd dig! fuldkornsris tager lidt længere tid at koge end hvide ris. Så overvej at koge en stor portion dagen før, som du kan varme op på dag to. God fornøjelse :o)
Portioner
Ingredienser
- 250 gramris
- rester fra paprikagryde med kylling
- 300 gramgulerødder
- 1/2 stkagurk
Fremgangsmåde
1
Kog risene efter anvisningen på pakken og opvarm resterne fra gårsdagens paprikagryde i en gryde eller i mikroovnen. Rør forsigtigt undervejs, så kyllingen ikke smuldrer for meget.2
Server paprikagryden med de dampende varme ris og skrællet gulerødder og vasket agurk skåret i skiver til gnavergrønt. Drys med lidt hakket grønt på toppen, hvis du har det på lager.3
God fornøjelse :o)Tip
Cocktailpølser smager jo fantastisk, og derfor er der tit rift om dem. Så er gryden (ligesom den altid er hos os) støvsuget for cocktailpølser på dag et, så husk at tilsætte lidt ekstra på dag to :o)