Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
20 min
Ventetid
20 min
En sprød og lækker glutenfri pizza hvor vi laver bunden af blendet quinoa og topper med pepperoni, ost og pesto. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 2.5 dlkogt vand
- 200 gramhvid quinoa
- 50 gramgrøn pesto
- 100 grampepperoni
- 1 kuglemozzarella
- tørret oregano
- salt
- bagepapir
Fremgangsmåde
1
Opvarm ovnen til 180 grader varmluft.2
Kog vandet og hæld det over quinoaen sammen med en knivspids salt. Lad det trække i 15 minutter. Blend det herefter til en samlet masse. Hæld blandingen ud på en bageplade beklædt med bagepapir og smør det ud, så det bliver en pizzabund på ca. 30 x 25 cm.3
Top med pesto, pepperoni og mozzarella i stykker. Drys evt. med lidt tørret oregano på toppen.4
Bag pizzaen i ovnen i ca. 25-30 minutter til osten er gylden og bunden sprød i kanten. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at fordele pepperoni og mozzarella på bunden.