Fajitagryde med ris og spejlæg

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 gramris
  • 1 spskspidskommen
  • 1 spskpaprika
  • 450 gramfærdig fajitablanding
  • 1 dåsekidneybønner
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 4 stkæg
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Fajitagryde med ris og spejlæg

I samarbejde med

En nem ret med masser af smag! Vi bruger en færdig fajitablanding, hakkede tomater og kidneybønner og serverer med ris og spejlæg på toppen. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 250 gramris
  • 1 spskspidskommen
  • 1 spskpaprika
  • 450 gramfærdig fajitablanding
  • 1 dåsekidneybønner
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 4 stkæg
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Kog risene efter anvisningen på pakken.

2. Varm en gryde op med lidt olivenolie og svits spidskommen, paprika og fajitablandingen. Skyl kidneybønnerne og tilføj hakkede tomater og kidneybønner. Lad retten simre i ca. 15 min.

3. Varm en pande op med olivenolie og slå æggene ud. Krydr med salt og peber og steg dem til spejlæg.

4. Server fajitagryden med dampende varme ris og spejlæg på toppen. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme ris, vand og salt i en gryde.

Ekstra smag: Top med friske koriander og limesaft.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre