Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
En super nem og hurtig ret med hakket svinekød, en færdig wokblanding fra frost, sesamolie, soya, sød chilisauce og masser af friskhakket basilikum - serveret med bulgur. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 grambulgur
- 2 fedhvidløg
- 1-2 spsksesamolie
- 400 gramhakket svinekød
- 450 gramfrossen wokblanding
- 4 spsksoya
- 0.5 dlsød chilisauce
- 1 pottefrisk basilikum
Fremgangsmåde
1
Kog bulguren efter anvisningen på pakken.2
Pil skrællen af hvidløgene og hak dem fint.3
Varm en wok eller dyb pande op med en god sjat sesamolie og svits hvidløgene og det hakkede svinekød. Tilsæt de frosne grøntsager og steg det hele godt af. Tilsæt soya og chilisauce og smag til.4
Skyl basilikummen, hak den fint og vend det sammen med kødet og grøntsagerne lige inden servering.5
Server wokretten med bulguren. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn smage til og dække et fint bord. De kan også plukke basilikumsblade af potten.