Dadelsnacks med abrikos og kakao

Ingredienser

( Ca. 15 styk )

Føj til indkøbsliste
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Alt det andet

Dadelsnacks med abrikos og kakao

I samarbejde med

4.2, Mambeno-favorit!

Hvis dine unger er vilde med figen- og frugtstængerne fra hylden i supermarkedet, så skal du prøve at lave vores super lækre dadelsnacks. De er stærkt vanedannende og består af kun fire ingredienser - og så er der i øvrigt ikke tilsat sukker! Et sikkert hit i madpakken.

Portioner

2
2

Ingredienser

Fremgangsmåde

1. Befri dadlerne for sten, hvis de ikke er stenfri i forvejen. De 100 gram dadler, du skal bruge, er vægten uden sten. Blend dadler, abrikoser, 25 gram af kokosmelet og kakaopulver i en foodprocessor eller minihakker, til du har en sammehængende klistret masse. Det tager ca. 3-5 minutter.

2. Form små kugler af frugtmassen og rul dem i resten af kokosmelet. Opbevar dem i en lufttæt beholder i køleskabet. Og husk, at de lige skal blive kolde, inden du spiser dem - ellers er de for bløde.

3. Velbekomme!

Tip

Du kan godt bruge ikke-økologiske abrikoser, men de økologiske er ikke kunstigt "bleget", og er ofte blødere og mere saftige, end de helt orange. Og husk så at have tålmodighed, når du blender! I begyndelsen bliver det hele bare til smulder, og du tænker måske, at det da aldrig bliver til en samlet masse! Men tro os, det sker - du skal bare ha' lidt tålmodighed :o) Hvis massen efter fem minutter på fuld drøn i foodprocessoren endnu ikke har samlet sig, kan du tilsætte 1 tsk vand ad gangen, til massen er ensartet.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre