Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
5 min
Her har vi lavet den lækreste sommerret med grillkøller, pommes frites, stegte løg, rødbedesalat og sauce. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 600 gramgrillkøller af svinekød
- 600 gramfrosne kartoffelbåde
- 4 stkløg
- 40 gramsolsikkekerner
- 2 stkæbler
- 200 gramrevne rødbeder
- 1 dlvand
- 2 dlpiskefløde
- 1 terningsvinebouillon
- 0.5 spskmajsstivelse
- olivenolie
- salt
- peber
- dressing efter eget valg
- bagepapir
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 210 grader varmluft.2
Tilbered grillkøllerne efter anvisningen på pakken - enten på grill eller på en pande. Bruger du pande, kan du bruge stegeskyen til sauce.3
Bag fritterne i ovnen efter anvisningen på posen. Skær løgene i to og fordel dem på bagepladen med fritterne. Krydr dem med salt og peber. Lad det hele bage i 25-30 minutter.4
Rist solsikkekernerne på en tør pande, til de er lysebrune. Lad dem herefter køle af på en tallerken. Skyl æblerne og skær dem i tynde både. Bland dem sammen med de revne rødbeder, solsikkekerner og en valgfri dressing.5
Når grillkøllerne er færdige, opvarmer du stegeskyen på panden sammen med vand, fløde og smuldret bouillon. Smag til med salt og peber. Jævn evt. saucen med lidt majsstivelse, som du rører ud i lidt vand.6
Skær kødet af grillkøllerne efter eget ønske. Server med fritter, salat, løg og sauce. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle æblerne og skære i både.