Grillkøller med pommes frites, stegte løg, salat og sauce

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 600 gramgrillkøller af svinekød
  • 600 gramfrosne kartoffelbåde
  • 4 stkløg
  • 40 gramsolsikkekerner
  • 2 stkæbler
  • 200 gramrevne rødbeder
  • 1 dlvand
  • 2 dlpiskefløde
  • 1 terningsvinebouillon
  • 0.5 spskmajsstivelse
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  dressing efter eget valg
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Grillkøller med pommes frites, stegte løg, salat og sauce

I samarbejde med

Her har vi lavet den lækreste sommerret med grillkøller, pommes frites, stegte løg, rødbedesalat og sauce. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 600 gramgrillkøller af svinekød
  • 600 gramfrosne kartoffelbåde
  • 4 stkløg
  • 40 gramsolsikkekerner
  • 2 stkæbler
  • 200 gramrevne rødbeder
  • 1 dlvand
  • 2 dlpiskefløde
  • 1 terningsvinebouillon
  • 0.5 spskmajsstivelse
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  dressing efter eget valg
  •  bagepapir

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 210 grader varmluft.

2. Tilbered grillkøllerne efter anvisningen på pakken - enten på grill eller på en pande. Bruger du pande, kan du bruge stegeskyen til sauce.

3. Bag fritterne i ovnen efter anvisningen på posen. Skær løgene i to og fordel dem på bagepladen med fritterne. Krydr dem med salt og peber. Lad det hele bage i 25-30 minutter.

4. Rist solsikkekernerne på en tør pande, til de er lysebrune. Lad dem herefter køle af på en tallerken. Skyl æblerne og skær dem i tynde både. Bland dem sammen med de revne rødbeder, solsikkekerner og en valgfri dressing.

5. Når grillkøllerne er færdige, opvarmer du stegeskyen på panden sammen med vand, fløde og smuldret bouillon. Smag til med salt og peber. Jævn evt. saucen med lidt majsstivelse, som du rører ud i lidt vand.

6. Skær kødet af grillkøllerne efter eget ønske. Server med fritter, salat, løg og sauce. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle æblerne og skære i både.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre