Nudelsuppe med karry og kokosmælk

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 1 stkblandede peberfrugter
  • 250 gramgulerødder
  • 1 spskkarry
  • 4 dlkokosmælk
  • 10 dlvand
  • 2 terninggrøntsagsbouillon
  • 200 gramrisnudler
  • 150 gramedamamebønner
  • 125 grambønnespirer
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Nudelsuppe med karry og kokosmælk

I samarbejde med

En lækker og smagfuld suppe med risnudler, kokosmælk, karry, gulerødder, peberfrugt, edamamebønner og bønnespirer. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 1 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 1 stkblandede peberfrugter
  • 250 gramgulerødder
  • 1 spskkarry
  • 4 dlkokosmælk
  • 10 dlvand
  • 2 terninggrøntsagsbouillon
  • 200 gramrisnudler
  • 150 gramedamamebønner
  • 125 grambønnespirer
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Pil skrællen af løg og hvidløg og hak det fint. Skyl peberfrugten og fjern kernehuset. Skræl gulerødderne og skær dem i små tern og peberfrugten i tynde strimler.

2. Varm en dyb gryde op med lidt olivenolie og svits karry, løg, hvidløg og gulerødder. Tilsæt kokosmælk, vand og bouillon og lad det simre i ca. 15 minutter.

3. Tilsæt risnudlerne og tilbered dem i suppen efter anvisningen på pakken. Tilsæt peberfrugt og edamamebønner og lad dem simre med de sidste par minutter. Smag til med salt og peber.

4. Server nudelsuppen i skåle og top med bønnespirer. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn pille skrællen af løg og hvidløg. De kan også skylle peberfrugten og fjerne kernehuset.

Ekstra smag: Top limesaft og friske krydderurter.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre