Max 15 min.: Asiatisk suppe med kylling. Hertil flutes.

Ingredienser

Retten kan fryses

( 2 voksne og 2 børn )

  • 800 gramfrossen wokmix m. rød karry
  • 8 dlvand
  • 4 dlkokosmælk
  • 100 gramtomatpuré
  • 0.5 spskkarry
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 8 stkminiflutes med fuldkorn
  • 300 gramstegte kyllingestrimler
  • 100 gramfriskost
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Max 15 min.: Asiatisk suppe med kylling. Hertil flutes.

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

En lækker og krydret asiatisk suppe med kokosmælk og karry, som vi serverer med stegt kylling, flutes og friskost. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 800 gramfrossen wokmix m. rød karry
  • 8 dlvand
  • 4 dlkokosmælk
  • 100 gramtomatpuré
  • 0.5 spskkarry
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 8 stkminiflutes med fuldkorn
  • 300 gramstegte kyllingestrimler
  • 100 gramfriskost
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 200 grader varmluft.

2. Svits den frosne wokmix i lidt olivenolie i en stor gryde. Tilsæt vand, kokosmælk, tomatpuré, karry og grøntsagsbouillon og bring suppen i kog. Lad suppen simre under låg i 10-12 minutter.

3. Lun flutene i ovnen efter anvisningen på pakken.

4. Opvarm kyllingestykkerne på en pande med lidt olivenolie.

5. Blend suppen helt glat - du kan enten bruge en stavblender eller en almindelig blender. Smag den til med salt og peber.

6. Server suppen med de stegte kyllingestrimler, flutes og friskost. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at smage suppen til. De kan også hjælpe med at dække bordet.

Tips til mere smag: Du kan toppe med friske koriander.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre