Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
25 min
0 min
En nem og lækker ret med tortillapandekager fyldt med fajita-blanding fra frost, kidneybønner og hakket svinekød. Serveres med icebergsalat og hvidløgsdressing. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 400 gramhakket svinekød
- 450 gramfærdig fajitablanding
- 1 dåsekidneybønner
- 0,5 stkicebergsalat
- 2,5 dlcreme fraiche 18%
- 1 fedhvidløg
- 6 stkfuldkornstortillas
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Varm en pande op med lidt olivenolie og svits det hakkede svinekød. Tilsæt den frosne fajita-blanding.2
Skyl kidneybønnerne i en si og vend dem i retten. Lad det hele stege i ca. 10 minutter. Smag til med salt og peber.3
Skær icebergsalaten i tynde strimler.4
Rør creme fraiche sammen med presset hvidløg og smag til med salt og peber.5
Lun tortillapandekagerne i ovnen eller på en brødrister.6
Stil alle ingredienserne på bordet i små skåle eller på fade, og lad hele familien sammensætte deres egen tortilla. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle kidneybønnerne. De kan også hjælpe med at røre dressingen sammen.
Ekstra smag: Tilsæt lidt kanel og spidskommen til retten.