Tortillapandekager med fajita, kidneybønner og svinekød. Hertil hvidløgsdressing.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Tortillapandekager med fajita, kidneybønner og svinekød. Hertil hvidløgsdressing.

I samarbejde med

En nem og lækker ret med tortillapandekager fyldt med fajita-blanding fra frost, kidneybønner og hakket svinekød. Serveres med icebergsalat og hvidløgsdressing. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

Fremgangsmåde

1. Varm en pande op med lidt olivenolie og svits det hakkede svinekød. Tilsæt den frosne fajita-blanding.

2. Skyl kidneybønnerne i en si og vend dem i retten. Lad det hele stege i ca. 10 minutter. Smag til med salt og peber.

3. Skær icebergsalaten i tynde strimler.

4. Rør creme fraiche sammen med presset hvidløg og smag til med salt og peber.

5. Lun tortillapandekagerne i ovnen eller på en brødrister.

6. Stil alle ingredienserne på bordet i små skåle eller på fade, og lad hele familien sammensætte deres egen tortilla. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle kidneybønnerne. De kan også hjælpe med at røre dressingen sammen.

Ekstra smag: Tilsæt lidt kanel og spidskommen til retten.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre