Max 15 min.: Sandwich med hjemmelavet æggesalat og salat

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 4 stkæg
  • 1 pottepurløg
  • 4 spskmayonnaise
  • 0.5 spskkarry
  • 0.5 stkagurk
  • 335 gramfærdig kålsalat
  • 400 gramPågen Solstykker
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Max 15 min.: Sandwich med hjemmelavet æggesalat og salat

I samarbejde med

Lynhurtig og lækker sandwich med hjemmelavet æggesalat og agurkeskiver. Serveres med en færdigsnittet kålsalat. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 4 stkæg
  • 1 pottepurløg
  • 4 spskmayonnaise
  • 0.5 spskkarry
  • 0.5 stkagurk
  • 335 gramfærdig kålsalat
  • 400 gramPågen Solstykker
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Bring en lille gryde med vand i kog til æggene. Kog æggene i 10 minutter og overhæld dem herefter med koldt vand. Hvis du vil lune dine sandwichbrød, tænd ovnen på 180 grader varmluft.

2. Imens æggene køler af: Hak purløgene fint (gem lidt til pynt) og rør sammen med mayo og karry. Stil karrydressingen til side.

3. Skyl agurken og skær den i skiver. Bland den færdige salat med den tilhørende dressing.

4. Pil æggene, skær dem i små tern og bland med karrydressingen. Smag til med salt og peber.

5. Lad nu familien samle deres egen sandwich med æggesalat og agurkeskiver. Server kålsalaten som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn pille æggene, røre æggesalaten sammen og smage den til.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre