Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
Lynhurtig og lækker sandwich med hjemmelavet æggesalat og agurkeskiver. Serveres med en færdigsnittet kålsalat. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 4 stkæg
- 1 pottepurløg
- 4 spskmayonnaise
- 0.5 spskkarry
- 0.5 stkagurk
- 335 gramfærdig kålsalat
- 400 gramPågen Solstykker
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Bring en lille gryde med vand i kog til æggene. Kog æggene i 10 minutter og overhæld dem herefter med koldt vand. Hvis du vil lune dine sandwichbrød, tænd ovnen på 180 grader varmluft.2
Imens æggene køler af: Hak purløgene fint (gem lidt til pynt) og rør sammen med mayo og karry. Stil karrydressingen til side.3
Skyl agurken og skær den i skiver. Bland den færdige salat med den tilhørende dressing.4
Pil æggene, skær dem i små tern og bland med karrydressingen. Smag til med salt og peber.5
Lad nu familien samle deres egen sandwich med æggesalat og agurkeskiver. Server kålsalaten som tilbehør. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn pille æggene, røre æggesalaten sammen og smage den til.