Lasagnesuppe med hakket svinekød og cheddar

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1 stkløg
  • 2 fedhvidløg
  • 150 gramgulerødder
  • 100 gramskiveskårne champignon
  • 400 gramhakket svinekød
  • 0.5 spskpaprika
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 70 gramtomatpuré
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 6 dlvand
  • 0.5 spsktørret timian
  • 0.5 spsktørret oregano
  • 6 stkfuldkornslasagneplader
  • 75 gramrevet cheddar
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Lasagnesuppe med hakket svinekød og cheddar

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

En lækker lasagnesuppe med hakket svinekød, gulerødder, champignoner, hakkede tomater, krydderier og fuldkornslasagneplader. Vi topper hele herligheden med revet cheddar. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 1 stkløg
  • 2 fedhvidløg
  • 150 gramgulerødder
  • 100 gramskiveskårne champignon
  • 400 gramhakket svinekød
  • 0.5 spskpaprika
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 70 gramtomatpuré
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 6 dlvand
  • 0.5 spsktørret timian
  • 0.5 spsktørret oregano
  • 6 stkfuldkornslasagneplader
  • 75 gramrevet cheddar
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Pil skrællen af løget og hvidløgene og hak det fint. Skræl gulerødderne og skær dem i små tern. Hak champignonerne fint.

2. Varm en dyb gryde op med lidt olivenolie og svits det hakkede svinekød. Tilsæt løg, hvidløg, gulerødder, champignoner og paprika og svits det i et par minutter.

3. Tilsæt hakkede tomater, tomatpuré, bouillon, vand, timian og oregano og lad suppen simre i ca. 20 minutter.

4. Bræk lasagnepladerne i små stykker og tilsæt dem til suppen under omrøring, så de ikke klistrer sammen. Lad suppen simre yderligere i ca. 10 minutter og smag til med salt og peber.

5. Server suppen i skåle og top med revet cheddar. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn knække lasagnepladerne i mindre stykker.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre