Hokkaidosuppe med pizzasnegle som tilbehør

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1 stkhokkaidogræskar
  • 250 gramgulerødder
  • 1 stkløg
  • 2 fedhvidløg
  • 0.5 spskspidskommen
  • 4 dlvand
  • 2.5 dlmadlavningsfløde 4 %
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 400 grampizzadej
  • 70 gramtomatpuré
  • 75 gramrevet cheddar
  •  olivenolie
  •  bagepapir
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Hokkaidosuppe med pizzasnegle som tilbehør

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

En lækker efterårssuppe med hokkaidogræskar, gulerødder og spidskommen, som vi serverer med hjemmelavede pizzasnegle. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 1 stkhokkaidogræskar
  • 250 gramgulerødder
  • 1 stkløg
  • 2 fedhvidløg
  • 0.5 spskspidskommen
  • 4 dlvand
  • 2.5 dlmadlavningsfløde 4 %
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 400 grampizzadej
  • 70 gramtomatpuré
  • 75 gramrevet cheddar
  •  olivenolie
  •  bagepapir
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

2. Skyl hokkaido græskaret, halvér det og fjern kernerne i midten med en ske. Skræl gulerødderne og pil skrællen af løget og hvidløgene. Skær det hele i grove tern.

3. Varm en dyb gryde op med lidt olivenolie og svits spidskommen og grøntsagerne. Tilsæt herefter vand, madlavningsfløde og bouillon og lad suppen simre i ca. 20 minutter.

4. Rul pizzadejen ud og smør den med tomatpuré. Top herefter med revet cheddar og rul dejen sammen som en roulade. Skær rullen i skiver af 1.5 cm. tykkelse.

5. Læg pizzasneglene på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i ovnen i ca. 12-15 minutter, til de er gyldne.

6. Blend suppen med en stavblender eller i en almindelig blender. Smag til med salt og peber.

7. Server suppen i skåle med pizzasneglene som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn smøre tomatpuré på pizzadejen og toppe med revet cheddar.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre