Panerede fiskedeller med bagte kartofler og tatarsauce. Hertil kogte bønner.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1000 gramkartofler
  • 100 grampanko eller almindelig rasp
  • 400 gramfiskefars
  • 400 gramfrosne bønner
  • 1 stkcitron
  • 1 pottedild
  • 50 gramdrueagurk
  • 2 spsksød sennep
  • 1 fedhvidløg
  • 2 dlcreme fraiche 9 %
  •  bagepapir
  •  olivenolie
  •  smør
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Panerede fiskedeller med bagte kartofler og tatarsauce. Hertil kogte bønner.

I samarbejde med

Super lækre fiskedeller lavet på færdig fiskefars, som vi serverer med ovnbagte kartofler, tatarsauce og kogte bønner som tilbehør. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 1000 gramkartofler
  • 100 grampanko eller almindelig rasp
  • 400 gramfiskefars
  • 400 gramfrosne bønner
  • 1 stkcitron
  • 1 pottedild
  • 50 gramdrueagurk
  • 2 spsksød sennep
  • 1 fedhvidløg
  • 2 dlcreme fraiche 9 %
  •  bagepapir
  •  olivenolie
  •  smør
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 210 varmluft.

2. Skræl eller skrub kartoflerne og skær dem i både. Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir og vend dem i lidt olivenolie og salt. Bag dem i ca. 25 minutter. Vend dem undervejs.

3. Hæld rasp på en flad tallerken. Form fiskedeller af farsen og vend herefter i raspen. Kom evt. lidt vand på fingrene og/eller skeen - så er de nemmere at forme.

4. Opvarm en pande med en klat smør og lidt olivenolie. Lad fiskedellerne stege til er gennemstegte og har en gylden overflade på begge sider.

5. Kog bønnerne i saltet vand i ca. 3-5 minutter. Skyl citronen og skær den i både.

6. Skyl dilden og hak den fint. Hak drueagurkerne fint og bland med dild, sød sennep, presset hvidløg og creme fraiche. Smag til med salt og peber.

7. Servér de stegte fiskedeller med ovnbagte kartofler, tatarsauce, bønner og citronbåde. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære kartoflerne i både. De kan også blande tatarsaucen sammen.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre