Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
Mums, burger med oksebøffer, bacon og stegte løg, som vi serverer med kartoffelskruer og dyppelse. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 600 gramfrosne kartoffelskruer
- 4 stkløg
- 100 grambacon i skiver
- 500 gramfærdigformede hakkebøffer
- 100 gramsalat efter eget valg
- 2 stktomater
- 4 stkbrioche burgerbolle
- ketchup
- mayonnaise
- salt
- peber
- rapsolie
- bagepapir
Fremgangsmåde
1
Opvarm ovnen til 200 grader varmluft og læg kartoffelskruerne på en bageplade beklædt med bagepapir. Vend dem med lidt rapsolie og bag i ca. 20-25 minutter.2
Skær løgene i tynde ringe og steg dem på en pande i lidt rapsolie, til de er faldet sammen og er blevet brune og søde.3
Læg baconskiverne på en kold pande og tænd for varmen. Steg dem sprøde og gyldne. Lad dem herefter dryppe af på et stykke køkkenrulle.4
Krydr bøfferne med salt og peber, og steg dem på panden, til de har fået den ønskede tilberedning.5
Skyl salaten og tomaterne. Skær tomaterne i skiver.6
Lun burgerbollerne i ovnen og eller på en brødrister.7
Stil alt på bordet i skåle og på fade, og lad hele familien samle deres egen favoritburger med kartoffelskruer som tilbehør. Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn skære tomater i skiver.