Max 15 min.: Risengrød med kanelsukker, æble og mandler. Hertil gnavergrønt.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 2000 gramfærdiglavet risengrød
  • 3 stkæbler
  • 0.5 stkagurk
  • 1 stkblandede peberfrugter
  • 300 gramgulerødder
  • 50 grammandler
  •  sukker
  •  stødt kanel
  •  smør
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Max 15 min.: Risengrød med kanelsukker, æble og mandler. Hertil gnavergrønt.

I samarbejde med

4.0, Mambeno-favorit!

Risengrød til aftensmad er en december-klassiker! Her serverer vi en lynhurtig udgave med færdiglavet risengrød, der er peppet op med smørklat, kanelsukker, æbletern og hakkede mandler på toppen. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 2000 gramfærdiglavet risengrød
  • 3 stkæbler
  • 0.5 stkagurk
  • 1 stkblandede peberfrugter
  • 300 gramgulerødder
  • 50 grammandler
  •  sukker
  •  stødt kanel
  •  smør

Fremgangsmåde

1. Tilbered risengrøden efter anvisningen på posen.

2. Skyl æbler, agurk og peberfrugt og skræl gulerødderne. Skær æblerne i tern og grøntsagerne i stave.

3. Hak mandlerne groft og vend sukker og kanel sammen.

4. Server risengrøden i skåle med smørklat, kanelsukker, æbletern og mandler på toppen og grøntsager som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn vende sukker og kanel sammen i en skål.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre