Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
25 min
Ventetid
0 min
Lune pitabrød fyldt med rejer, vendt med creme fraiche og dild, sprød salat, agurk, tomat og avocado. Velbekomme!
Portioner
Ingredienser
- 1 pottedild
- 200 gramrejer i lage
- 2.5 dlcreme fraiche 18%
- 0.5 stkagurk
- 3 stktomater
- 2 stkblandede peberfrugter
- 2 stkavocado
- 4 stknapoli pitabrød
- 125 gramkrøllet salatmix
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Skyl dilden og hak den fint. Dræn rejerne for væde. Vend dild og rejer sammen med creme fraiche og smag til med salt og peber.2
Skyl agurk, tomat og peberfrugt. Skær agurken og tomaterne i skiver og peberfrugterne i stave.3
Flæk avocadoerne, fjern stenene og skær kødet i skiver.4
Lun pitabrødene i ovnen eller på en brødrister.5
Stil alle ingredienserne på bordet og lad hele familien sammensætte deres eget yndlings-pitabrød med peberfrugt som tilbehør. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle agurk, tomat og peberfrugt.