Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
Hurtige pandestegte frikadeller serveret med en nem pastasalat vendt med lækker pestocreme. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 300 gramfuldkornspasta
- 360 gramfærdige frikadeller
- 45 gramsolsikke- eller græskarkerner
- 3 dlyoghurt naturel
- 2 spskgrøn pesto
- 2 stktapastomater
- 70 gramfærdig salatmix
- 100 gramgrønne oliven med paprika
- salt
- peber
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Overhæld den herefter med koldt vand og lad den dryppe af.2
Tilbered de færdige frikadeller som anvist på posen.3
Rist kernerne på en tør pande til de har taget farve. Lad dem køle af på en tallerken. Bruger du kerner, der er ristede og saltede i forvejen, springer du bare dette punkt over.4
Bland yoghurten sammen med pesto og smag til med salt og peber.5
Skyl tomaterne og skær dem i skiver. Vend pastaen med tomater, solsikke- eller græskarkerner, skyllet salat, oliven og pestocreme.6
Server frikadellerne med pastasalaten som tilbehør. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skære tomater i skiver og blande salaten.