Max 15 min.: Frikadeller serveret med pastasalat og pestocreme

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 300 gramfuldkornspasta
  • 360 gramfærdige frikadeller
  • 45 gramsolsikke- eller græskarkerner
  • 3 dlyoghurt naturel
  • 2 spskgrøn pesto
  • 2 stktapastomater
  • 70 gramfærdig salatmix
  • 100 gramgrønne oliven med paprika
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Max 15 min.: Frikadeller serveret med pastasalat og pestocreme

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

Hurtige pandestegte frikadeller serveret med en nem pastasalat vendt med lækker pestocreme. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 300 gramfuldkornspasta
  • 360 gramfærdige frikadeller
  • 45 gramsolsikke- eller græskarkerner
  • 3 dlyoghurt naturel
  • 2 spskgrøn pesto
  • 2 stktapastomater
  • 70 gramfærdig salatmix
  • 100 gramgrønne oliven med paprika
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie

Fremgangsmåde

1. Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Overhæld den herefter med koldt vand og lad den dryppe af.

2. Tilbered de færdige frikadeller som anvist på posen.

3. Rist kernerne på en tør pande til de har taget farve. Lad dem køle af på en tallerken. Bruger du kerner, der er ristede og saltede i forvejen, springer du bare dette punkt over.

4. Bland yoghurten sammen med pesto og smag til med salt og peber.

5. Skyl tomaterne og skær dem i skiver. Vend pastaen med tomater, solsikke- eller græskarkerner, skyllet salat, oliven og pestocreme.

6. Server frikadellerne med pastasalaten som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skære tomater i skiver og blande salaten.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre