Minitærter med hytteost og æg. Hertil fyldig salat.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 4 stkæg
  • 200 gramhytteost
  • 0.5 spsktørret timian
  • 10 stktarteletter
  • 1 stkbroccoli
  • 200 gramfrosne ærter
  • 1 stkavocado
  • 50 gramkalamataoliven uden sten
  • 1 stkøkologisk citron
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
  •  akaciehonning
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Minitærter med hytteost og æg. Hertil fyldig salat.

I samarbejde med

Nemme og lækre minitærter fyldt med hytteost, timian og æg, som vi serverer med en fyldig salat med broccoli, ærter, oliven og avocado. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 4 stkæg
  • 200 gramhytteost
  • 0.5 spsktørret timian
  • 10 stktarteletter
  • 1 stkbroccoli
  • 200 gramfrosne ærter
  • 1 stkavocado
  • 50 gramkalamataoliven uden sten
  • 1 stkøkologisk citron
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
  •  akaciehonning

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 200 grader varmluft.

2. Pisk æggene sammen med hytteost og timian til en samlet masse. Hæld æggemassen i tarteletterne, så de er næsten fyldte, og stil dem på en bageplade. Har du æggemasse tilovers, kan du bage resten i muffinforme til små omeletter.

3. Bag tarteletterne i 15-20 minutter i ovnen til massen er stivnet hele vejen igennem.

4. Skyl broccolien og pluk den i mindre buketter. Kog broccoli og frosne ærter sammen i saltet vand i ca. 2-3 minutter. Hæld vandet fra og overhæld grøntsagerne med koldt vand. Flæk avocadoen, fjern stenen og skær kødet i tern. Skær oliven i halve.

5. Bland broccoli, ærter, oliven og avocado sammen i en salatskål. Lav en hurtig dressing med revet citronskal, saften fra citronen, olie og honning og vend den med salaten. Smag til med salt og peber.

6. Server minitærterne med den lækre salat. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i familien: Lad dine børn være med til at blande æg og hytteost De kan også brække buketter af broccoli.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre