Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
20 min
Ventetid
0 min
Super nem og lækker aftensmad hvor vi bruger resterne fra gårsdagens spaghetti med kødboller, som vi serverer med salat og lunet foccaciabrød. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- kogt spaghetti
- rester fra pasta med kødboller
- 280 gramfoccaciabrød
- salat efter eget valg
- 2 stktomater
- 50 gramkalamataoliven uden sten
- dressing efter eget valg
- 100 gramparmesan
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Opvarm ovnen til 210 grader varmluft.2
Opvarm resterne fra i går i en gryde eller i mikroovnen.3
Opvarm foccaciabrød i ovnen.4
Skyl salaten og skær den i strimler. Skyl tomaterne og skær dem i både. Bland salat, tomater og oliven med dressing efter eget valg. Smag til med salt og peber.5
Fordel spaghettien med kødboller, tomatsauce og revet parmesan på toppen i dybe tallerkener. Server med salat og foccacia. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skære tomaterne. De kan også dække bord.