Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
45 min
Ventetid
0 min
Her serverer vi en nem og lækker indbagt vildlaks med en simpel pastasalat med tomater, ærter, rødløg, basilikumpesto og salatost. Velbekomme!
Portioner
Ingredienser
- 500 gramindbagt vildlaks
- 250 grampennepasta med fuldkorn
- 400 gramfrosne ærter
- 3 stktomater
- 1 stkrødløg
- 100 gramsalatost i tern
- 130 gramgrøn pesto
- bagepapir
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Læg den indbagte laks på en bageplade beklædt med bagepapir og tilbered den efter anvisningen på pakken.2
Kog pastaerne efter anvisningen på pakken og tilsæt ærterne lige inden du hælder vandet fra.3
Skyl tomaterne og skær dem i tern. Pil skrællen af rødløget og hak det fint.4
Vend pasta, ærter, tomater og rødløg sammen med salatost og pesto. Smag til med salt, peber og evt. lidt olivenolie.5
Server den indbagte laks med pastasalaten som tilbehør. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme vand og salt i en gryde til pasta og pille skrællen af rødløget. De kan også smage til.