Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
En lækker og cremet broccolisuppe lavet med broccoli, kartofler, løg, hvidløg og cremefine og toppet med soyaristede mandler og æbletern. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 1 stkløg
- 1 fedhvidløg
- 1 stkbroccoli
- 400 gramkartofler
- 7 dlvand
- 2.5 dlcremefine 15%
- 1 terninggrøntsagsbouillon
- 100 grammandler
- 3 spsksoya
- 3 stkæbler
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 160 grader varmluft.2
Pil skrællen af løg og hvidløg og hak det groft. Pluk broccolien i små buketter og skær stokken i små tern. Skræl kartoflerne og skær dem i mindre tern.3
Varm en dyb gryde op med olivenolie og svits løg og hvidløg. Tilsæt broccoli, kartofler, vand, cremefine og bouillon og lad det koge i ca. 20 min.4
Imens suppen koger: Vend mandlerne med soya og kom dem i et ovnfast fad. Rist mandlerne i ovnen i ca. 20 min. Husk at vende dem undervejs.5
Skyl æblerne, fjerne kernehusene og skær dem i små tern.6
Blend suppen med en stavblender og smag til med salt og peber.7
Server suppen i skåle og top med soyaristede mandler og æbletern. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn vende mandlerne med soya og skylle æblerne og smage suppen til.