Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
30 min
0 min
Fiskedeller er et hit hos rigtig mange børn og en god introduktion til at få fisk i familiens yngste. Her serverer vi fiskedellerne med en kold kartoffelsalat med agurk, cherrytomater og en simpel dildmarinade. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 650 gramkartofler
- 400 gramfiskefars
- 1 stkagurk
- 20 stkcherrytomater
- 1 stkrødløg
- 0,5 dlolivenolie
- 2 spsksød sennep
- 1 pottedild
- rapsolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Skrub og skyl kartoflerne, skær dem i grove stykker og kog dem møre i letsaltet vand. Overhæld dem herefter med koldt vand.2
Varm en pande op med rapsolie og form fiskedeller med en ske. Steg fiskedellerne på begge sider til de er gyldne og sprøde.3
Skyl agurken og cherrytomaterne. Skær agurken ud efter eget ønske og halver tomaterne. Pil skrællen af rødløget og hak det fint. Vend det hele sammen med de kolde kartofler.4
Rør olivenolie, sød sennep, hakket dild, salt og peber sammen i en lille skål. Vend dressingen i kartoffelsalaten.5
Server de lune fiskedeller med den kolde kartoffelsalat. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skrubbe og skylle kartoflerne.
* Med Mambenos madplaner koster aftensmaden 25 kr. per. portion i gennemsnit for en familie på fire personer. Det er ca. 35% billigere end portionsprisen for aftensmad i en gennemsnitsfamilie.
Besparelsen er beregnet ud fra det gennemsnitlige madforbrug i en familie på fire ifølge Forbrugerundersøgelsen 2022 fra Danmarks Statistik.