Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
15 min
0 min
Lune fiskedeller serveret med spaghetti, der vendes i smør og revet ost og toppes med tomat og citronsaft. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramspaghetti
- 50 gramrasp
- 400 gramfiskefars
- 3 stktomater
- 1 stkcitron
- 50 gramsmør
- 150 gramrevet gouda
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog spaghettien efter anvisningen på pakken.2
Hæld raspen ud på en flad tallerken. Form fiskedeller af farsen og vend dem herefter i raspen. Fugt evt. fingrene med lidt vand - så er dellerne nemmere at forme.3
Opvarm en pande med en klat smør og lidt olie. Lad fiskedellerne stege til de er gennemstegte og gyldne på begge sider.4
Skyl tomaterne og skær dem i både. Skær citronen i skiver og anret begge dele i små skåle.5
Hæld vandet fra spaghettien og vend med smør og revet ost så osten smelter.6
Server spaghettien med tomater, lidt citronsaft og de sprøde fiskedeller. Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære tomaterne i både.
* Med Mambenos madplaner koster aftensmaden 25 kr. per. portion i gennemsnit for en familie på fire personer. Det er ca. 35% billigere end portionsprisen for aftensmad i en gennemsnitsfamilie.
Besparelsen er beregnet ud fra det gennemsnitlige madforbrug i en familie på fire ifølge Forbrugerundersøgelsen 2022 fra Danmarks Statistik.