Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
15 min
0 min
Vi har lavet en hurtig og lækker pastaret med soltørrede tomater, spinat og fløde, som vi topper med smuldret feta. Hertil serverer vi saftig vandmelon. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 350 grampasta penne
- 1 stkløg
- 2 fedhvidløg
- 140 gramsoltørrede tomater i olie
- 0.5 spsktørret timian
- 2.5 dlkaffefløde
- 1 terninggrøntsagsbouillon
- 70 gramfriske spinatblade
- 0.5 stkvandmelon
- 100 gramsalatost i tern
- 1 stkcitron
- olivenolie
- peber
- salt
Fremgangsmåde
1
Kog pastaen i en gryde med rigeligt vand og salt.2
Skræl løget og hvidløgene og skær begge dele i små tern. Skær de soltørrede tomater i mindre tern og steg løg, hvidløg og soltørrede tomater på en pande i lidt olie sammen med timian. Tilsæt fløde og smuldret bouillon og rør, til bouillonen er opløst.3
Skyl spinaten grundigt og vend den I saucen. Smag til med salt, peber og saften fra en citron.4
Skær melonen i skiver og server den cremede pasta penne toppet med smuldret salatost og med vandmelon som tilbehør. Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære soltørrede tomater i tern. De kan også skære melon i skiver.
* Med Mambenos madplaner koster aftensmaden 25 kr. per. portion i gennemsnit for en familie på fire personer. Det er ca. 35% billigere end portionsprisen for aftensmad i en gennemsnitsfamilie.
Besparelsen er beregnet ud fra det gennemsnitlige madforbrug i en familie på fire ifølge Forbrugerundersøgelsen 2022 fra Danmarks Statistik.