Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
25 min
Ventetid
0 min
Du kan sagtens købe kødboller til suppen i supermarkedet, men har du lidt ekstra tid tilovers, så er de slet ikke svære at lave selv. Bare følge vores opskrift og brug dem f.eks. som fyld i en lækker aspargessuppe. God fornøjelse :o)
Portioner
Ingredienser
- 1 stkløg
- 300 gramhakket kalv og flæsk- eller hakket kyllingekød
- 1 stkæg
- 1 tsksalt
- 1 tsktørret timian
- peber
Fremgangsmåde
1
Hak løget så fint som muligt, eller giv det en tur i en minihakker. Rør alle ingredienserne sammen og krydr med lidt peber. Bring en gryde med vand og lidt salt i kog og form små kødboller med en teske og håndfladen.2
Sænk forsigtigt kødbollerne ned i det kogende vand og lad dem simre, til de flyder ovenpå, og er gennemkogte, når du skærer dem igennem med en kniv. Det tager ca. fem minutter, alt afhængigt af størrelsen.3
Så er der lækre kødboller til suppen. Velbekomme :o)