Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
20 min
0 min
Lækre burgere fyldt med smagfuldt kyllingekebab, grøntsager og karry- og mangodressing og serveret med sprøde majskolber som tilbehør. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 2 stkmajskolber
- 3 stktomater
- 1 stkagurk
- 0,5 stkicebergsalat
- 600 gramfærdig kyllingekebab
- 4 stkbrioche burgerbolle
- karry- og mangodressing
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Sæt en gryde med vand til majskolberne til at koge. Fjern blade og hår fra majskolberne og del dem efter eget ønske. Kog dem i 5-10 min.2
Skyl tomaterne og agurken og skær begge dele i skiver. Snit icebergsalaten fint.3
Varm en pande op med lidt olivenolie og steg kebabkødet.4
Lun burgerbollerne i ovnen eller på en brødrister.5
Stil alle ingredienserne på bordet og lad hele familien sammensætte deres egen bolle med kebab, grønt og sprøde majskolber som tilbehør. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn fjerne blade og hår fra majskolberne.
* Med Mambenos madplaner koster aftensmaden 25 kr. per. portion i gennemsnit for en familie på fire personer. Det er ca. 35% billigere end portionsprisen for aftensmad i en gennemsnitsfamilie.
Besparelsen er beregnet ud fra det gennemsnitlige madforbrug i en familie på fire ifølge Forbrugerundersøgelsen 2022 fra Danmarks Statistik.