Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
15 min
0 min
En lynhurtig og lækker pastaret med tomatsauce, der toppes med sprødstegt pepperoni. Hertil serverer vi snackpeber i stave. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 200 grampepperoni
- 500 gramfrisk pasta
- 280 gramøkologisk pizzasauce
- 2.5 dlkaffefløde
- 1 fedhvidløg
- 2 stksnackpeber
- salt
- peber
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Skær pepperonien i stykker efter smag og steg dem sprøde på en pande i lidt olivenolie. Imens pepperonien steger tilbereder du pastaen efter anvisningen på posen.2
Og så tilbage til panden med pepperonien: Tag pepperonistykkerne af panden når de er sprødstegt. Undlad at gøre panden ren. Tilsæt tomatsauce, kaffefløde og presset hvidløg på panden. Smag til med salt og peber.3
Skyl snackpeberne og skær dem i stave til gnavergrønt.4
Server pastaen med den hurtige tomatsauce og top med den sprødstegte pepperoni. Server hertil snackpeber i stave. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at stege pepperonien, røre i saucen og smage til. De kan også skylle og skære snackpeber i stave.
* Med Mambenos madplaner koster aftensmaden 25 kr. per. portion i gennemsnit for en familie på fire personer. Det er ca. 35% billigere end portionsprisen for aftensmad i en gennemsnitsfamilie.
Besparelsen er beregnet ud fra det gennemsnitlige madforbrug i en familie på fire ifølge Forbrugerundersøgelsen 2022 fra Danmarks Statistik.