Max 15 min.: Spaghetti med hakket oksekød, spinat og citron

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 300 gramfuldkornsspaghetti
  • 3 fedhvidløg
  • 400 gramhakket oksekød
  • 125 gramfriske spinatblade
  • 1 stkøkologisk citron
  • 3 stkpære
  • 100 gramrevet parmesan
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Max 15 min.: Spaghetti med hakket oksekød, spinat og citron

Madplaner med ugens tilbud fra REMA 1000
Spar op til 14.400,- / år
på madbudgettet
for en gennemsnitsfamilie på fire*
I samarbejde med

En anderledes pastaret, hvor hakket oksekød steges med hvidløg, fintrevet citronskal og spinatblade, som toppes med parmesan og olivenolie. Hertil gnavergrønt. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 300 gramfuldkornsspaghetti
  • 3 fedhvidløg
  • 400 gramhakket oksekød
  • 125 gramfriske spinatblade
  • 1 stkøkologisk citron
  • 3 stkpære
  • 100 gramrevet parmesan
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Bring en gryde med vand i kog. Skal det gå ekstra stærkt, kan du koge vandet i en elkedel og hælde i gryden. Kog spaghettien som anvist på pakken.

2. Skræl hvidløget og hak det fint. Steg hvidløget i lidt olie i en dyb pande eller gryde og tilsæt herefter hakket oksekød og steg videre. Når kødet er brunet af, tilsættes skyllede spinatblade og skyllet fintrevet citronskal.

3. Smag til med salt, peber og saften fra citronen.

4. Skyl pærerne og skær dem i både til gnavegrønt.

5. Server spaghettien vendt med det lækre oksekød og top med olivenolie og revet parmesan. Server dertil pærer som gnavergrønt. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at smage til og skære pærer i både.

Mere smag: Brug hakkede tomater med krydderier. F.eks. oregano, chili eller hvidløg.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre

* Med Mambenos madplaner koster aftensmaden 25 kr. per. portion i gennemsnit for en familie på fire personer. Det er ca. 35% billigere end portionsprisen for aftensmad i en gennemsnitsfamilie.

Besparelsen er beregnet ud fra det gennemsnitlige madforbrug i en familie på fire ifølge Forbrugerundersøgelsen 2022 fra Danmarks Statistik.