Krydrede fiskedeller med ris og sprød kålsalat. Hertil fraichedressing.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 gramris
  • 400 gramfiskefars
  • 4 spskajvar
  • 0.5 stkagurk
  • 1 stkhjertesalat
  • 200 gramsnittet hvidkål
  • 1 stkcitron
  • 0.5 stkfriske koriander
  • 2 dlfraiche 9 %
  • 0.5 spskspidskommen
  •  rapsolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Krydrede fiskedeller med ris og sprød kålsalat. Hertil fraichedressing.

Madplaner med ugens tilbud fra REMA 1000
Spar op til 14.400,- / år
på madbudgettet
for en gennemsnitsfamilie på fire*
I samarbejde med

Her serverer vi krydrede fiskedeller rørt med ajvar, dampende varme ris, en citronmarineret kålsalat og fraichedressing rørt med spidskommen og friske koriander. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 250 gramris
  • 400 gramfiskefars
  • 4 spskajvar
  • 0.5 stkagurk
  • 1 stkhjertesalat
  • 200 gramsnittet hvidkål
  • 1 stkcitron
  • 0.5 stkfriske koriander
  • 2 dlfraiche 9 %
  • 0.5 spskspidskommen
  •  rapsolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Kog risene efter anvisningen på pakken.

2. Rør fiskefarsen sammen med ajvar. Varm en pande op med olie og form fiskedellerne med håndfladen og en ske. Steg fiskedellerne på begge sider til de er sprøde og gyldne.

3. Imens fiskedellerne steger: Skyl agurken og hjertesalaten og skær begge dele ud efter eget ønske.

4. Kram hvidkålen sammen med citronsaft, salt og peber i en skål. Tilsæt agurk og hjertesalat og vend det hele sammen.

5. Skyl korianderne og hak dem fint. Rør fraiche sammen med koriander, spidskommen, salt og peber og smag til.

6. Server de krydrede fiskedeller med ris, sprød kålsalat og fraichedressing. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn kramme kålen med hænderne og smage dressingen til.

 

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre

* Med Mambenos madplaner koster aftensmaden 25 kr. per. portion i gennemsnit for en familie på fire personer. Det er ca. 35% billigere end portionsprisen for aftensmad i en gennemsnitsfamilie.

Besparelsen er beregnet ud fra det gennemsnitlige madforbrug i en familie på fire ifølge Forbrugerundersøgelsen 2022 fra Danmarks Statistik.