Max 15 min.: Måltidssalat med couscous, pesto og spejlæg

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 3 dlkogende vand
  • 150 gramcouscous
  • 8 stkæg
  • 2 stkavocado
  • 350 gramfærdig vinterslaw
  • 8 skiverugbrød
  • 130 gramrød pesto
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Max 15 min.: Måltidssalat med couscous, pesto og spejlæg

Madplaner med ugens tilbud fra REMA 1000
Spar op til 14.400,- / år
på madbudgettet
for en gennemsnitsfamilie på fire*
I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

Lynhurtig aftensmad helt uden kød. Her har vi lavet en lækker måltidssalat med couscous, som vi topper med spejlæg og serverer med ristet rugbrød og rød pesto som tilbehør. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 3 dlkogende vand
  • 150 gramcouscous
  • 8 stkæg
  • 2 stkavocado
  • 350 gramfærdig vinterslaw
  • 8 skiverugbrød
  • 130 gramrød pesto
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Sæt vandet til at koge i en gryde. Hæld kogende vand over couscousen i en skål, tilsæt lidt salt og rør rundt. Sæt låg på og lad couscousen trække i ca. 5 minutter.

2. Slå æggene ud på en varm pande med olie og steg spejlæggene som du bedst kan lide dem. Krydr dem med salt og peber.

3. Flæk avocadoen, fjern stenen og skær kødet i stykker efter smag. Vend vinterslawen sammen med couscous og den medfølgende dressing fra salaten. Du kan også vende avocadoen i salaten eller servere den som tilbehør og topping på rugbrødet. Smag salaten til med lidt salt og peber.

4. Rist rugbrødet i en brødrister.

5. Server måltidssalaten med spejlæg, rugbrød og pesto som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære avocadoen i mindre stykker og vende salaten sammen.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre

* Med Mambenos madplaner koster aftensmaden 25 kr. per. portion i gennemsnit for en familie på fire personer. Det er ca. 35% billigere end portionsprisen for aftensmad i en gennemsnitsfamilie.

Besparelsen er beregnet ud fra det gennemsnitlige madforbrug i en familie på fire ifølge Forbrugerundersøgelsen 2022 fra Danmarks Statistik.