Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
30 min
0 min
En nem og lækker omelet med kartofler og spinat serveret med rugbrød med hvidløgsost og vindruer. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 450 gramsmå kartofler
- 1 stkløg
- 75 gramspæde spinatblade
- 8 stkæg
- 6 skiverugbrød
- 400 gramstenfri vindruer
- 150 gramhvidløgsost
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 180 grader varmluft.2
Skyl og skrub kartoflerne, skær dem i mundrette stykker og kog dem møre i letsaltet vand.3
Imens kartoflerne koger: Pil skrællen af løget og hak det fint. Skyl spinaten grundigt. Pisk æg, salt og peber sammen i en skål.4
Varm en pande, der kan tåle at komme i ovnen op med olivenolie og svits løgene. Tilsæt spinaten og steg til den falder sammen. Tilsæt kartoflerne og fordel æggemassen henover. Steg kartoffelomeletten i panden til den har sat sig lidt i siderne og bag den herefter færdig i ovnen i ca. 10 min.5
Rist evt. rugbrødet i ovnen eller på en brødrister.6
Server kartoffelomeletten med rugbrød, hvidløgsost og vindruer som tilbehør. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn slå æggene ud i en skål.
* Med Mambenos madplaner koster aftensmaden 25 kr. per. portion i gennemsnit for en familie på fire personer. Det er ca. 35% billigere end portionsprisen for aftensmad i en gennemsnitsfamilie.
Besparelsen er beregnet ud fra det gennemsnitlige madforbrug i en familie på fire ifølge Forbrugerundersøgelsen 2022 fra Danmarks Statistik.