Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
35 min
0 min
En lækker klassiker! Saftig medisterpølse serveret med aspargeskartofler, peberfrugt, squash og gulerødder vendt med timian og bagt i ovnen. Hertil en hjemmelavet fetadressing med persille. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 650 gramaspargeskartofler
- 200 gramgulerødder
- 1 stkrød peberfrugt
- 0.5 stksquash
- 0.5 spsktørret timian
- 350 grammedisterpølse
- 1 pottepersille
- 100 gramsalatost i tern
- 2.5 dlcreme fraiche 18%
- olivenolie
- salt
- peber
- bagepapir
Fremgangsmåde
1 Tænd ovnen på 210 grader varmluft.
2 Skyl og skrub kartoflerne, skræl gulerødderne og skyl peberfrugten og squashen. Skær det hele i mundrette stykker og vend dem sammen med timian, olie, salt og peber.
3 Fordel det hele på en bageplade beklædt med bagepapir og bag grøntsagerne i ovnen i 25-30 min.
4 Varm en pande op med olie og steg medisteren ved middel varme på begge sider. Prik evt. medisterpølsen med en gaffel så den ikke sprækker.
5 Skyl persillen og hak den fint. Mos salatosten med en gaffel. Vend salatost og persille sammen med creme fraiche og smag til med salt og peber.
6 Server medisteren med ovnbagte aspargeskartofler og grøntsager og fetadressing som tilbehør. Velbekomme!
Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn mose salatosten med en gaffel og smage dressingen til.
* Med Mambenos madplaner koster aftensmaden 25 kr. per. portion i gennemsnit for en familie på fire personer. Det er ca. 35% billigere end portionsprisen for aftensmad i en gennemsnitsfamilie.
Besparelsen er beregnet ud fra det gennemsnitlige madforbrug i en familie på fire ifølge Forbrugerundersøgelsen 2022 fra Danmarks Statistik.



