Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
10 min
Ventetid
0 min
En hurtig og lækker dip til f.eks. gulerødder, agurker, bladselleri og andre grøntsager. Ærtepuréen er god til både aftensmaden og som dip i ungernes madpakker.
Portioner
Ingredienser
- 200 gramfrosne ærter
- 1/2 dlskyr
- 1/2 spskakaciehonning
- 1/2 stkcitron
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Hæld ærterne i en skål og overhæld dem med kogende vand. Lad dem stå i et par minutter og hæld derefter vandet fra. Pres ærterne en smule med hænderne, så der er så lidt vand tilbage i dem som muligt. Lad dem køle af og blend dem derefter med en stavblender eller en almindelig blender med skyr, honning, lidt citronsaft og salt og peber.2
Husk ikke at tilsætte al citronsaften med det samme. Tilsæt først en smule og smag så til efterfølgende. Smag til sidst til med salt og peber.3
Velbekomme :o)