Asiatiske crispy curry corns med lynstegt grønt

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 3 spskhvedemel
  • 2 spskmajsstivelse
  • 0.5 spskbagepulver
  • 1 spskkarry
  • 0.25 spsksalt
  • 0.25 dlvand
  • 285 gramløse majs
  • 0.5 stkspidskål
  • 3 stkforårsløg
  • 300 gramgulerødder
  • 1.5 dløsterssauce
  • 1 fedhvidløg
  • 250 gramfuldkornsnudler
  • 120 gramsyltede rødløg
  • 1 stklime
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Asiatiske crispy curry corns med lynstegt grønt

Madplaner med ugens tilbud fra REMA 1000
Spar op til 14.400,- / år
på madbudgettet
for en gennemsnitsfamilie på fire*
I samarbejde med

Crispy curry corns er sprødstegte små majskager, der smager VIRKELIG godt. Vi serverer dem med lynstegt grønt, nudler, østerssauce og syltede rødløg. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 3 spskhvedemel
  • 2 spskmajsstivelse
  • 0.5 spskbagepulver
  • 1 spskkarry
  • 0.25 spsksalt
  • 0.25 dlvand
  • 285 gramløse majs
  • 0.5 stkspidskål
  • 3 stkforårsløg
  • 300 gramgulerødder
  • 1.5 dløsterssauce
  • 1 fedhvidløg
  • 250 gramfuldkornsnudler
  • 120 gramsyltede rødløg
  • 1 stklime
  •  peber
  •  olivenolie

Fremgangsmåde

1. Hæld hvedemel, majsstivelse, bagepulver, karry og salt i en skål. Tilsæt vand og bland herefter sammen med drænede majs til du har en jævn fars. Sæt en gryde med vand til at koge til nudlerne.

2. Opvarm rigeligt med olie på en pande og hæld ca. en spiseske majs-dej på panden, til du har brugt alt dejen. Vend majskagerne undervejs og steg til de er gennemstegte indeni og sprøde udenpå. Lad dem dryppe af på lidt køkkenrulle på en tallerken.

3. Skyl spidskål og forårsløg og skræl gulerødderne. Fjern top og bund fra forårsløgene og skær det hele i strimler efter smag. Lynsteg grøntsagerne i en wok med olie. Det skal blot stege 3-4 minutter, så de bevarer sprødheden. Krydr med salt og peber. Du kan også bruge lidt soya eller sød chilisauce, hvis du har det på lager.

4. Bland østerssaucen med presset hvidløg i en lille skål og tilbered nudlerne som anvist på posen.

5. Server de sprøde crispy curry corns med nudler og lynstegt grønt toppet med østerssauce, syltede rødløg og friskpresset lime. Hvis du har friske koriander på lager, så smager det også lækkert på toppen. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at blande østerssaucen med presset hvidløg. De kan også skære grøntsager i strimler og smage til.

Mere smag: Hvis du har kaffir limeblade på lager, så smager det rigtig godt at hakke et par stykker helt fint og vende i dejen.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre

* Med Mambenos madplaner koster aftensmaden 25 kr. per. portion i gennemsnit for en familie på fire personer. Det er ca. 35% billigere end portionsprisen for aftensmad i en gennemsnitsfamilie.

Besparelsen er beregnet ud fra det gennemsnitlige madforbrug i en familie på fire ifølge Forbrugerundersøgelsen 2022 fra Danmarks Statistik.