Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
20 min
0 min
De her mexicanske hotdogs er virkelig lækre - også i Danmark! De er nemlig toppet med guacamole og tortillachips. Du kan købe begge dele færdigt, men prøv at lave vores udgaver ved at klikke på kokkehuerne i ingredienslisten!
Portioner
Ingredienser
- 20 stkcherrytomater
- 50 gramrevet ost
- 300 gramgulerødder
- 0.5 stkagurk
- 8 stkgrillpølser
- 8 stkpølsebrød
- guacamole
- tortillachips med fuldkorn
- ketchup
Fremgangsmåde
1
Opvarm ovnen til 200 grader varmluft - eller tænd for grillen! Skyl tomaterne og skær dem i skiver. Riv osten, hvis du bruger et helt stykke, og skær skrællede gulerødder og skyllet agurk i stave til gnavergrønt, som anrettes på et fad.2
Steg pølserne på en pande eller giv dem en tur på grillen, hvis vejret er til det. Lun pølsebrødene i ovnen eller på grillen.3
Stil pølser, brød, guacamole, grøntsager, ost og tortillachips på bordet i små skåle sammen med ketchupen og lad hele familien sammensætte deres yndlingshotdog.4
Gab højt og sig: "AAAAaaaah"! Velbekomme!Tip
Du kan også bruge små tomater, majs, peberfrugt eller ærter som gnavergrønt. Læg grøntsagerne på et fad og stil det midt på bordet - så kan ungerne selv tage det, de har lyst til.
Du kan købe både guacamole og tortillaschips færdige i supermarkedet, men prøv vores super nemme opskrifter på begge dele ved at klikke på de små kokkehuer. Husk blot at tilføje opskrifterne til din indkøbsliste.
Du kan i øvrigt sagtens købe revet ost i supermarkedet. Men det er meget billigere at købe et helt stykke ost, som du både kan bruge til revet ost, ostestave til madpakkerne og skære i skiver til en lun bolle om eftermiddagen. Og så slipper du også for underlige E-numre på middagsbordet!