Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
30 min
Ventetid
0 min
Her får du opskriften på vores lækre mørbradgryde på dag to. Her er den serveret med mos af kartofler og gulerødder - og selvfølgelig ekstra cocktailpølser, da I uden tvivl har tømt gryden for dem, der var, på dag et ;o)
Portioner
Ingredienser
- 500 gramkartofler
- 300 gramgulerødder
- mørbradgryde
- 1 pakkecocktailpølser
- 50 gramsmør
- 1 dlmælk
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Skræl kartofler og gulerødder og skær dem i grove tern. Kog dem møre i en gryde med vand - uden salt. Det tager ca. 15-20 minutter. Varm imens mørbradgryden op i en anden gryde - eller i mikroovnen. Steg cocktailpølserne på en tør pande og lad dem dryppe af på lidt køkkenrulle.2
Hæld vandet fra kartofler og gulerødder, tilsæt smørret og pisk grundigt med et piskeris. Tilsæt mælken, til mosen har den konsistens, du bedst kan lide. Smag til med salt og peber.3
Server den varme mørbradgryde med mosen, de stegte cocktailpølser og lidt grønt på toppen, hvis du har det på lager.4
Velbekomme :o)