Pizzasnegle med fuldkorn

Ingredienser

( 32 styk )

  • 4 dlvand
  • 50 gramgær
  • 1/2 spskakaciehonning
  • 2 tsksalt
  • 1/4 dlolivenolie
  • 500 gramhvedemel
  • 200 gramfuldkornshvedemel
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 1 spsktørret oregano
  • 70 gramtomatpuré- svarer til en lille dåse
  • 3 stkgulerødder
  • 100 gramkogt skinke- svarer til en pakke
  • 50 gramrevet ost
Føj til indkøbsliste
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Alt det andet

Pizzasnegle med fuldkorn

I samarbejde med

3.9, Meget populær

Mums! Pizzasnegle er bare et hit som snack i madpakken. Mambenos udgave er lavet med fuldkorn, og så har vi smuglet en flok fintrevne gulerødder i fyldet, helt uden ungerne opdager det. Og vi lover, at de stadig smager forrygende. God fornøjelse :o)

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 4 dlvand
  • 50 gramgær
  • 1/2 spskakaciehonning
  • 2 tsksalt
  • 1/4 dlolivenolie
  • 500 gramhvedemel
  • 200 gramfuldkornshvedemel
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 1 spsktørret oregano
  • 70 gramtomatpuré- svarer til en lille dåse
  • 3 stkgulerødder
  • 100 gramkogt skinke- svarer til en pakke
  • 50 gramrevet ost

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 200 grader varmluft.

2. Bland 3 dl koldt vand med 1 dl kogende vand, så det er lillefingerlunt. Rør gæren ud i det lunkne vand sammen med honningen i en røremaskine - eller brug en grydeske og dine superkræfter! Tilsæt 1 tsk. salt, olie og mel lidt efter lidt, til dejen er fast og smidig og lige nøjagtigt ikke klæber til fingrene. Det er ikke sikkert, du skal bruge alt melet. Lad dejen stå tildækket i skålen, mens du laver fyldet.

3. Blend de hakkede tomater, 1 tsk. salt, oregano og tomatpuré med en stavblender - eller mos det rigtig godt med et piskeris. Skræl gulerødderne og riv dem på den fine side af et rivejern. Rør dem i tomatsaucen sammen med skinken skåret i fine tern og den revne ost.

4. Del dejen i to og rul hver del ud på et meldækket bord til et aflangt stykke på ca. 30 x 40 cm. Fordel fyldet på de to stykker dej og smør det ud på hele fladen - bortset fra de øverste fem centimeter på den lange led. De skal bruges til at lukke med. Rul forsigtigt dejen fast sammen som en roulade. Skær evt. de to lidt ujævne ender af. Del derefter hver rulle i 16 stykker. Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir og tryk dem lidt flade med hånden. Lad pizzasneglene hvile i 15 min. under lidt køkkenrulle - eller et viskestykke, der kan tåle lidt tomatsauce :o)

5. Bag pizzasneglene i ovnen i ca. 15 minutter, eller til de er gyldne på toppen.

6. Mums - så er der pizzasnegle til madpakken og fryseren. Velbekomme :o)

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre