Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
10 min
20 min
Hos Mambeno er vi vilde med bearnaisesmør til sommerens grillretter - og det er vores unger i øvrigt også! Bearnaisesmør er mega lækkert på toppen af en varm bøf fra grillen og det allerbedste: Du skal kun bruge to ingredienser, så det er super nemt at lave. God fornøjelse :o)
Portioner
Ingredienser
- 125 gramsmør
- 1 brevbearnaisepulver- f.eks. Claus Holms
- bagepapir
Fremgangsmåde
1
Blødgør smørret ved stuetemperatur.2
Har du travlt, kan du blot skære smørret i tern og lægge det i en skål, der kan gå i mikroovnen. Giv smørret ca. 10 sekunder på fuld drøn. Smørret skal ikke smelte, men blot være så blødt, at du kan røre det sammen med en ske.3
Tilsæt nu halvdelen af bearnaisepulveret og rør godt. Smag til og tilsæt evt. mere bearnaisepulver. Læg det bløde smør på langs af et stykke bagepapir og rul det sammen til en pølse - ligesom en shawarma! Læg smørret i fryseren i ca. 20 minutter.4
Server den kolde bearnaisesmør på toppen af en varm bøf, eller brug det som tilbehør til sommerens øvrige grillretter. Mums!5
Velbekomme :o)Tip
Servér f.eks. bearnaisesmørret til disse lækre bøffer med baconasparges og kartofler.