Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
25 min
Ventetid
0 min
Denne nudelsalat er virkelig nem! Og så smager den også virkelig godt, så det er en win-win situation! Du skal blot koge nudlerne, røre en hurtig marinade sammen og vende rundt med ordnede grøntsager og skinke i tern. Nemt ik'? God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramfuldkornsnudler
- 0.25 dlsoya
- 3 spskbrun farin
- 3 spskeddike
- 0.5 dlvand
- 275 gramløse majs
- 200 gramgulerødder
- 1 stkrød peberfrugt
- 150 gramsukkerærter
- 200 gramskinke i tern
- 50 grampeanuts
Fremgangsmåde
1
Kog nudlerne efter anvisningen på pakken og overhæld dem med koldt vand i en si eller et dørslag.2
Pisk soya, brun farin, eddike og vand sammen i en lille kasserolle. Varm op til kogepunktet og lad det simre i ca. fem minutter, til det er tyknet en smule. Smag til - smagen skal være halvt sur og halvt sød. Lad saucen køle af.3
Hæld vandet fra majsene, skræl gulerødder og skær dem i strimler. Rens og skyl peberfrugten og skær den i strimler. Skyl sukkerærterne eller blanchér dem i ca. 30 sekunder og overhæld dem med koldt vand, hvis det står på pakken.4Undlad dog grønt drys til børn under 3 år.
Vend nudlerne sammen med skinke, grøntsager og marinaden og top med peanuts og evt. lidt grønt, hvis du har det på lager.5
Velbekomme!