Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
30 min
Kyllingespyd er et hit i madpakken! Og har du lidt tid tilovers, så er de super nemme at lave selv. Så slipper du også for lidt for mange e-numre, du alligevel ikke kan udtale. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 6 spskakaciehonning
- 1 spsksoya
- 1 stkcitron
- 600 gramkyllingefilet
- træspyd
- bagepapir
Fremgangsmåde
1
Opvarm ovnen til 185 grader varmluft.2
Pisk honning, soya og lidt citronsaft sammen i en skål - smag til med lidt salt og peber.3
Prik kyllingefileterne med en gaffel, så marinaden kan trænge ind i kødet, og skær dem herefter i mundrette bidder. Vend dem godt sammen med marinaden i skålen.4
Du kan trække kyllingestykkerne på spydene med det samme, men allerbedst er det at lade dem marinere i et par timer i køleskabet.5
Læg kyllingespyddene på en bageplade beklædt med bagepapir og giv dem ca. 30 minutter i ovnen, til de er gennemstegte. Men pas på ikke at give dem for meget, så de bliver tørre.6
Brug kyllingespyddende i ungernes madpakker og opbevar resten i køleskabet i en beholder med tætsluttende låg.7
Velbekomme!