Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
40 min
Ventetid
0 min
En nem og lækker bolognese med gulerødder, rød peber og kikærter. Opskriften er beregnet til to dage og serveres dagen derpå som fyld i nemme og lækre omeletter. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 2 stkløg
- 1 fedhvidløg
- 400 gramgulerødder
- 2 stkrød peberfrugt
- 800 gramhakket oksekød
- 0.5 spsktørret oregano
- 70 gramtomatpuré
- 2 terningoksebouillon
- 1 dåsekikærter
- salt
- peber
- 250 gramfuldkornspasta
- ketchup
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Hak løg og hvidløg fint. Skræl gulerødderne og riv dem groft - på et rivejern eller i en foodprocessor. Rens og skyl peberfrugterne og skær dem i tynde strimler.2
Steg løg og hvidløg i et par minutter i lidt olivenolie på en stor pande eller i en gryde. Tilsæt kød og oregano, krydr med salt og peber og steg videre, til kødet er brunet godt af.3
Tilsæt gulerødder, peberfrugter, tomatpuré, smuldret bouillonterning og skyllede kikærter. Lad det hele simre i ti minutter eller mere - jo længere tid, jo mere smag.4grønt drys til børn under 3 år.
Kog imens pastaen efter anvisningen på pakken og server med ketchup og evt. lidt grønt på toppen, hvis du har det på lager. Undlad dog5
Velbekomme!Tip
Husk at gemme resten af bolognesen til nemme omeletter i morgen.